< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Fabrikant van vacuümtoilet en draagbare toiletten

Wij ontwerpen en vervaardigen vacuümtoiletten en draagbaar toilet

Service

Wij voorzien

Onze kracht

Systeem ontwerp

Productie: 25 werkdata

Wereldwijde verzending: per container

Installatie

Opleiding

Onderhoud

Reserveonderdelen

Systeem update

Ons vacuüm toiletsysteem

kan deze problemen die u tegenkomt oplossen

Makkelijk in te vriezen

Oplossing - Omdat het vacuüm milieuvriendelijke toilet het vuil door de luchtdruk zuigt, kan de vaste rioolbuis de "geen water" -staat bereiken, extra, secundaire isolatie afhankelijk van de waterinlaatleiding en de rioolbuis, die er volledig voor zorgen dat de toilet staat in een koude (-40℃) omgeving kan normaal werken.

Geen watertoevoer

Oplossing: er is een kleine wateropslagtank van 1,5 m3 in het systeem en het waterverbruik van het vacuüm milieuvriendelijke toilet is minder dan 0,5 l/tijd, het kan 3000-4000 keer worden gebruikt.

Geen riolering

Omdat het vacuüm milieuvriendelijke toilet minder water verbruikt en relatief minder vast afval bevat, is het niet nodig om een ​​grootschalige fecale vijver te ontwerpen om het afval op te vangen. Er kan een kleine afvaltank van 3 m3 in de kamer worden geïnstalleerd, die 3000-4000 keer kan worden gebruikt.

Gebrek aan water of moeilijk schoon te maken

Oplossingsintelligente real-time controle op afstand van het interne watertoevoersysteem en het rioleringssysteem van elk toilet. Wanneer de watertoevoer onvoldoende is of de afvalwatertank bijna overloopt, zal het systeem automatisch alarmeren. Voor ruimtes waar de openbare toiletten te verspreid zijn, is het handig voor toiletbeheer.

Moet vaak worden verplaatst

Oplossing-Omdat de apparatuur van het vacuümtoiletsysteem is geïntegreerd in het kamerlichaam, is het toilet zeer mobiel en gemakkelijk te dragen

Geïnstalleerde plaats nodig heeft een helling

Oplossing: aangezien vacuümtoiletten negatieve druk gebruiken als stroombron. Het installatieproces van de pijpleiding kan de uitwendige, inwendige lineaire, gebogen en zelfs opwaartse en neerwaartse richtingen van de structuur volgen. Het is echt beseffen dat "het water naar boven stroomt"


Stuur uw bericht naar ons: