< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Fabrikant van vacuümtoilet en draagbare toiletten

Wij ontwerpen en vervaardigen vacuümtoiletten en draagbaar toilet

ZNZK vacuüm toilet

De technologieën die worden gebruikt in "Vacuümtoiletten" zijn van Zhenchuang Technology. “Waterbesparend, geurloos en geen zwaartekrachtafvoer” zijn de drie belangrijkste kenmerken van “Vacuümtoiletten”. De vacuümdrainagetechnologie die het gebruikt, is een nieuwe technologie die het principe van vacuüm-negatieve druk gebruikt om rioolafvoer te bereiken. De hoofdstructuur is verdeeld in drie delen: terminal, host en pijplijn. Onder hen verwijst de terminal voornamelijk naar "vacuümtoilet, vacuümheffer, vacuümkeukencollector, vacuümcollector", enz.; de host is gebaseerd op verschillende principes en vermogensniveaus. Verschillende vacuüm werkplekken; pijpleidingen, voornamelijk de vacuüm onderdrukriolering pijpleiding van de terminal naar de gastheer.

ZNZK is de beste leverancier van vacuümtoiletten in China, neem contact op met suzy@znzkcn.com
In vergelijking met traditionele toiletten besparen "vacuümtoiletten" water, zijn geurloos, hebben een laag energieverbruik, een hoge frequentie, gebruiken hulpbronnen en hebben geen ondergronds leidingnetwerk. Het doorspoelen van toiletten vereist een gemeentelijk rioleringsnetwerk, dat niet alleen veel water verbruikt, maar ook een eigenaardige geur heeft. De totale hoeveelheid gegenereerd afvalwater is ook groot en het is moeilijk om aan het hoge frequentiegebruik te voldoen en de rioolwaterzuivering is moeilijk.
Het is duidelijk dat de nationale norm voor het doorspoelen van sanitair in mijn land is dat de hoeveelheid spoelwater elke keer 6 liter is en dat het gemiddelde volume menselijke uitwerpselen elke keer 0,3 liter is, zodat het totale volume gevormd door elke spoeling is 6,3 liter. Het waterverbruik van het doorspoelen van het vacuümtoilet is 0,5 liter per keer, wat overeenkomt met de hoeveelheid van een fles mineraalwater, en het totale volume gevormd door elke spoeling is slechts 0,8 liter.

vacuum tank
Bovendien heeft het "vacuümtoilet" onderdruk en geen geur. Het stroomverbruik per spoeling is slechts 0,004 graden. Het maakt meer dan duizend keer continu toiletgebruik mogelijk. Het vereist geen ondergronds rioleringsnetwerk. Het is gemakkelijk te gebruiken en te verzamelen. Menselijke uitwerpselen zijn ook een uitstekende grondstof voor organische mest.

Yang Guihua introduceerde dat het verzamelsysteem voor vacuümontlasting dat ze hebben opgezet een afvalwaterzuiveringssysteem met vacuümbronscheiding heeft. Toiletwater in toiletten wordt geclassificeerd als zwart water, badwater, plantaardig waswater en waswater wordt geclassificeerd als grijs water en zwart water. Hehui-water bestaat uit twee verschillende opvangsystemen, die beide kunnen worden gerecycled. Daarnaast heeft het dorp ook een vacuümrioolleidingnet aangelegd met een totale lengte van bijna 20 kilometer. Al het grijze water en een deel van het zwarte water wordt opgevangen via de vacuümrioleringsleiding en vervolgens naar het gemeentelijke rioleringsleidingnet gepompt, en een deel van het vacuümtoilet verzamelt menselijke uitwerpselen afzonderlijk voor de bereiding van organische mest.


Posttijd: 29-06-2021

Stuur uw bericht naar ons: