< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Fabrikant van vacuümtoilet en draagbare toiletten

Wij ontwerpen en vervaardigen vacuümtoiletten en draagbaar toilet

Openbare toiletten voor extreme omgevingen gemaakt door ZNZK China

Eind 2017 hechtte de Tibetaanse regering veel belang aan de bouw van de "toiletrevolutie"-projecten en streefde ze ernaar het probleem van toiletreiniging in waterarme gebieden op te lossen. Het was van plan om eind 2018 1.934 toiletten te herbouwen.

Rekening houdend met de geografische omgeving, klimatologische omstandigheden, landschapsstijl en andere factoren, heeft de regering van Tibet wetenschappelijk de bouwnormen, structurele vormen en technologie bepaald om ervoor te zorgen dat de nieuwe openbare toiletten niet alleen aan de werkelijke behoeften voldoen, maar ook duurzaam, mooi en schoon zijn. Tot nu toe zijn in de wijk in totaal 456 “toiletrevolutie”-projecten gerealiseerd en zijn er 270 gerealiseerd.

Gezien de speciale geografische omgeving van Tibet, werden vacuümtoiletten toiletten vanwege hun unieke voordelen, zoals waterbesparing, gemakkelijk doorspoelen, niet-blokkerend en geen eigenaardige geur.
De prioriteit van de revolutie.

news-2-2

ZNZK is een toonaangevende fabrikant van waterbesparende vacuümtoiletten in China.
Kenmerk: 0,5L water per spoelbeurt; geurvrij; eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Enige interesse? neem dan contact op met mevrouw Qing: qing@znzkcn.com


Posttijd: 26-05-2021

Stuur uw bericht naar ons: