< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Fabrikant van vacuümtoilet en draagbare toiletten

Wij ontwerpen en vervaardigen vacuümtoiletten en draagbaar toilet

Wereldwijd waterbesparend vacuümtoilettoilet met vier zitplaatsen voor evenementen

Korte beschrijving:

Product belangrijkste introductie:

Door op de spoelknop te drukken, spoelt het vacuümtoiletsysteem automatisch, verwijdert het vuil uit het toilet en transporteert het naar de vuilbak.

Maatwerk:

◎Het uiterlijk en de kleur

◎Kan 2 tot 6 zitplaatsen vacuümtoilet aanpassen

◎Ruimte-indeling

◎Keramische of roestvrijstalen materialenProduct detail

Productlabels

Wereldwijd waterbesparend vacuümtoilettoilet met vier zitplaatsen voor evenementen

ZNZK vacuüm toiletsysteem voor milieubescherming bestaat uit een vacuümbasisstation, vacuümbarrièreklep, vacuümtoilet, vacuümleidingnetwerk, vacuümcollector, vacuümheffer, besturingssysteem, enz. Het vacuümtoiletsysteem en zijn componenten hebben een aantal nationale patenten verkregen.

Een vacuümtoilet is een soort toilet. Het luchtdrukverschil dat door het toiletsysteem wordt gegenereerd, kan het vuil in het toilet zuigen in de vorm van luchtaanzuiging om het doel van doorspoelen te bereiken. Het kan het spoelwater aanzienlijk besparen. Het traditionele waterbesparende toilet van de staat is 6L / tijd, en na het gebruik van het vacuüm milieuvriendelijke toilet, is elke spoeling minder dan 0,5L / tijd; de kleine ruimte volledig oplossen, de lucht is niet glad en de toiletgeur en geen water. De leidingen veroorzaakten problemen zoals het onvermogen om toiletten te installeren.

In vergelijking met traditionele toiletten heeft het de voordelen om water te besparen, een goed doorspoeleffect, een goede geurbeheersing en een gemakkelijke installatie.

Videoshow

Parameter

Grootte Lengte Breedte Hoogte
4920mm ----9600mm 2200mm 2600mm

Specificaties luxe draagbaar vacuümtoilet

◎Het interieur is voorzien van een noodalarmsysteem, kledinghaak, handbox, handdroger, sensor plus handmatige spoelschakelaar.

◎ De hoofdstructuur maakt gebruik van hoogwaardig licht stalen kiellassen als een constructie uit één stuk, de basis is 20 # kanaalstaal, het hoofdframe is 120 × 100 vierkante buislassen, het secundaire frame is 80 × 40 en 50 × 50 vierkant buislassen, alle frames zijn behandeld met een anticorrosiebehandeling, staal De anticorrosiebehandeling van de gelaste delen van de stalen onderdelen van het frame is duurzaam en de wanddikte is meer dan 2 mm.

◎ De binnenmuur heeft een hoogwaardige binnenmuur gesneden bord en de buitenmuur gebruikt een combinatie van aluminium-kunststof bord en staalmetaalverf. Het heeft de kenmerken van een mooi uiterlijk, corrosiebestendigheid, zuur- en alkalibestendigheid, slagvastheid, brandpreventie en een lange levensduur.

◎ Op de toiletvloer worden hoogwaardige antislip keramische tegels gebruikt.

◎Het dak is vlak en waterdicht en geïsoleerd gelegd om de volledige en mooie dakopbouw te verzekeren.

◎Het plafond van het toilet is gemaakt van ecologisch houten plafond, en het toilet is royaal en mooi als geheel.

◎De managementkamer is uitgerust met een algemene verdeelkast, stroomschakelaar, stopcontact, daglichtraam, geïntegreerd vacuümbasisstation (voor geluidsisolatiebehandeling), schoonwatertank en vuilbak, die kan voldoen aan de behoeften van 2000 tot 3000 mensen in een omgeving zonder watertoevoer en zonder riolering. Klanten kunnen de formulering voor verwarming en warmtebehoud kiezen en de omgevingstemperatuur is -50 ° tot 40 °

Productieproces

image3

Pakket

1) Kartonnen doos
2) Houten frame
3) Houten kist: 
4) Volgens de eisen van de klant:
5) we zijn allemaal bekend met verschillende vereisten op het pakket, dus we kunnen elke OEM-service accepteren. Maak uw merk bekender dan voorheen.

image9
image10

  • Vorige:
  • De volgende:

  • Stuur uw bericht naar ons:

    Schrijf hier uw bericht en stuur het naar ons

    GERELATEERDE PRODUCTEN

    Stuur uw bericht naar ons: