< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Fabrikant van vacuümtoilet en draagbare toiletten

Wij ontwerpen en vervaardigen vacuümtoiletten en draagbaar toilet

2021 Beste mobiele vacuümtoiletwagen met twee zitplaatsen te koop

Korte beschrijving:

Product belangrijkste introductie:
Het gecontaineriseerde vacuüm milieuvriendelijke toilet bood een onafhankelijke toiletruimte, die is ontworpen door het ZNZK-team, kan worden gebruikt in hogesnelheidstreinen, vliegtuigen, schepen, olievelden, waterkrachtcentrales, gemeenten, schilderachtige plekjes, alpengebieden, gebieden zonder water en geen vervuiling, enz.
maatwerk:

◎Het uiterlijk en de kleur
◎Kan 2 tot 6 zitplaatsen vacuümtoilet aanpassen
◎Ruimte-indeling
◎Keramische of roestvrijstalen materialenProduct detail

Productlabels

Videoshow

Andere functie:

image2

Eenvoudige installatie

Anders dan traditionele toiletten die afhankelijk zijn van hun eigen zwaartekracht als stroombron, gebruiken vacuümtoiletten negatieve druk als stroombron. Het installatieproces van de pijpleiding kan de uitwendige, inwendige lineaire, gebogen en zelfs opwaartse en neerwaartse richtingen van de structuur volgen. Het is echt beseffen dat "het water naar boven stroomt"

image3

Stabiel werken

Vergeleken met het traditionele toilet met verschillende zwaartekrachtafvoermethoden, gebruikt het vacuümtoilet een negatieve drukbron van -0,035 MPA tot -0,055 mpa om ervoor te zorgen dat er voldoende vermogen is om het ruwe water te transporteren, en is het uitgerust met een breekmechanisme om verstopping te verminderen en pijpleidingvervuiling is een kleine hoeveelheid, dus niet gemakkelijk te bevriezen.

image4

Meer hygiënisch en schoon

De leidingen bevinden zich in een vacuümverzegelde staat, zodat geuren niet kunnen verspreiden en er geen schadelijke gassen en ziektekiemen in de leidingen zullen komen.

Energiebesparing en milieubescherming

Little waterverbruik van vacuümtoiletten vermindert direct de lozing van zwart water, vermindert de last van gemeentelijke zwartwaterbehandeling en lost het probleem op van zwart water dat rechtstreeks uit natuurlijk water wordt geloosd in de moderne samenleving en vervuilt het probleem van waterbronnen; vacuümtoiletten verzamelen afvalwaterconcenbehandeld, plus verzamelde vervuiling met een hoge concentratie aan stoffen, waardoor organische meststoffen kunnen worden gebruikt in de biologische landbouw. Dit kan afval echt in een schat veranderen en nul uitstoot bereiken. Het lost het probleem van materiaalrecycling voor het milieu op, ook bij recycling in de landbouw.

Parameter

Grootte Lengte Breedte Hoogte
4920mm ----9600mm 2200mm 2600mm

Specificaties luxe draagbaar vacuümtoilet

◎Het interieur is voorzien van een noodalarmsysteem, kledinghaak, handbox, handdroger, sensor plus handmatige spoelschakelaar.

◎ De hoofdstructuur maakt gebruik van hoogwaardig licht stalen kiellassen als een constructie uit één stuk, de basis is 20 # kanaalstaal, het hoofdframe is 120 × 100 vierkante buislassen, het secundaire frame is 80 × 40 en 50 × 50 vierkant buislassen, alle frames zijn behandeld met een anticorrosiebehandeling, staal De anticorrosiebehandeling van de gelaste delen van de stalen onderdelen van het frame is duurzaam en de wanddikte is meer dan 2 mm.

◎ De binnenmuur heeft een hoogwaardige binnenmuur gesneden bord en de buitenmuur gebruikt een combinatie van aluminium-kunststof bord en staalmetaalverf. Het heeft de kenmerken van een mooi uiterlijk, corrosiebestendigheid, zuur- en alkalibestendigheid, slagvastheid, brandpreventie en een lange levensduur.

◎ Op de toiletvloer worden hoogwaardige antislip keramische tegels gebruikt.

◎Het dak is vlak en waterdicht en geïsoleerd gelegd om de volledige en mooie dakopbouw te verzekeren.

◎Het plafond van het toilet is gemaakt van ecologisch houten plafond, en het toilet is royaal en mooi als geheel.

◎De managementkamer is uitgerust met een algemene verdeelkast, stroomschakelaar, stopcontact, daglichtraam, geïntegreerd vacuümbasisstation (voor geluidsisolatiebehandeling), schoonwatertank en vuilbak, die kan voldoen aan de behoeften van 2000 tot 3000 mensen in een omgeving zonder watertoevoer en zonder riolering. Klanten kunnen de formulering voor verwarming en warmtebehoud kiezen en de omgevingstemperatuur is -50° tot 40°.

Qualification Certificate (11)
Qualification Certificate (3)
Qualification Certificate (16)
Qualification Certificate (18)
Qualification Certificate (15)
Qualification Certificate (13)

Pakket

1) Kartonnen doos
2) Houten frame
3) Houten kist: 
4) Volgens de eisen van de klant:
5) we zijn allemaal bekend met verschillende vereisten op het pakket, dus we kunnen elke OEM-service accepteren. Maak uw merk bekender dan voorheen.


  • Vorige:
  • De volgende:

  • Stuur uw bericht naar ons:

    Schrijf hier uw bericht en stuur het naar ons

    GERELATEERDE PRODUCTEN

    Stuur uw bericht naar ons: